First Crush

Ihastuitko?
Kerro millainen on sinun First Crush.

Kaikkia tuotteita saa tilaustyönä. Voit tilata tuotteen itsellesi tai lahjaksi.

Tilauksen voit tehdä oheisella lomakkeella. Lähetettyäsi tilauksen saat 2 työpäivän sisällä sähköpostitse vahvistuksen ja laskun tilauksesta.

Toimitusehdot
Tilaus- ja toimitusehdot First Crush -tilaustuotteille.

Tilaaminen

Pyrimme aina palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti. Kun olet tehnyt tilauksen, saat kahden työpäivän sisällä sähköpostitse vahvistuksen siitä, että tilaus on tullut perille ja samalla lähetämme sinulle laskun tilauksesta. Tilaus tulee käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme. Koska jokainen tuote tehdään asiakkaan toiveiden mukaan tilaustyönä, tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Jos haluat tuotteessa käytettävän paperia, jota sinulla on, lähetämme tilausvahvistuksen yhteydessä osoitteen, johon voit paperin lähettää.

Maksu

Tilauksen jälkeen saat 2 työpäivän aikana laskun tilauksesta sähköpostiisi pdf-muodossa tilausvahvistuksen yhteydessä. Jos haluat laskun paperiversiona, ilmoita siitä erikseen viestiosiossa. Muista myös ilmoittaa, jos laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite. Tilaus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen. Lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivään mennessä. Muuten katsomme tilauksen peruuntuneen.

Tuotekohtaiset tilaushinnat on merkitty Tuotteet-sivulle jokaisen tuotteet yhteyteen. Hinnat sisältävät alv:n 23%. Jos asiakas tulee noutamaan valmiin tilauksen putiikistamme (osoitteesta Merimiehenkatu 18, 00150 Helsinki), häneltä ei peritä pakkaus- , käsittely- ja toimituskuluja. Jos asiakas tulee noutamaan tuotteen putiikista, tulee hänen mainita tästä viestiosiossa. Pakkaus-, käsittely- ja toimituskulut ovat aina 8 euroa per tilaus.

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen maksusuorituksen saapumisesta. Varaamme oikeuden pidentää toimitusaikaa, mikäli jokin tuotteeseen tarvittava osa on loppunut varastosta. Tällaisissa tapauksissa olemme välittömästi yhteydessä asiakkaaseen ja kerromme tuotteelle uuden toimitusajan.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse tai Matkahuollon kautta. Jos asiakas haluaa valita jommankumman toimitustavan, tulee siitä mainita viestiosiossa. Tilaukset lähetetään aina kirjattuna kirjeenä tai pakettina. Ne noudetaan postista tai Matkahuollon toimipaikoista. Pakkaus-, käsittely- ja toimituskulut ovat aina 8 euroa valitusta tuotteesta riippumatta. Jos tuote lähetetään ulkomaille, vastaavat kulut ovat 15 euroa. First Crush ei vastaa mahdollisesta kolmannen osapuolen aiheuttamasta viivästymisestä.

Kuljetusvauriot ja vialliset tuotteet

Kun noudat tuotteen postista/Matkahuollosta, on hyvä tarkastaa heti, onko paketti mennyt rikki tai repeytynyt. Mikäli paketti on rikki ja sisällä olevat tuotteet ovat vahingoittuneet, täytä postissa/Matkahuollossa ilmoitus kuljetusvauriosta. First Crush ei vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Jos paketti on ollut ehjä, eikä ole syytä epäillä kuljetusvauriota, mutta tuotteessa on jokin vika tai se on rikki, ilmoita asiasta heti meille, info(at)firtscrush.fi.

Muuta

Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen. First Crush pidättää itsellään oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja. Muutetut ehdot koskevat vain niitä tilauksia, jotka tehdään muutosten jälkeen.

Tehdessään tilauksen asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.